Followers

Monday, 16 May 2011

EXAM just around the corner....

wah...sudah lama aku tak menulis blog ni..bukan sebab apa..aku malas nak post cerita terbaru sebab malas nak taip ja..tambah2 sekarang ni aku agak sibuk sikit...nak study la nak main game la so aku kena la seimbangkan antara hiburan dan pelajaran...aku tulis citer terbaru ni pon bukan pasal apa..tapi ada la kawan aku nih nama dia faiqah dia mula post benda2 baru so aku pon tak leh gak ketinggalan...kali ni aku nak menceritakan tentang persiapan aku untuk menghadapi peperiksaan pertengahan tahun yang bakal tiba...kalo sekolah2 lain dah start lama dah periksa, sekolah aku mula periksa rabu nih..so aku kena study hard la sementara ada peluang lagi nih....sebenarnya aku bukannya study sangat pon just buat latihan mcam2 tu ja....aku harap sangat aku dapat jawab semua soalan periksa itu dengan mudah...amin...dan aku nak beritahu gak tentang keinginan aku yang aku pernah ceritakan dalam post yang terdahulu tu dah tertunai...best gila bila apa yang aku impikan dah tertunai....so sampai sini je la aku cerita aku...lagipun mood malas aku datang dah....OK. ADIOS. jumpa lagi....

2 comments:

  1. aku saja jer tulis nama kau..kau kan kawan baik aku...haha...

    ReplyDelete