Followers

Thursday, 19 May 2011

Kejutan yang tak disangka

harini aku sangat2 la happy sebab aku tak sangka yang aku akan dapat notebook satu Malaysia..sepatutnya aku ni tak layak nak dapat notebook tu tapi disebabkan aku nih anak yatim so sekolah pon bagi la 1..petang kemarin cikgu dah umumkan dah nama2 yang layak terima notebook tuh tapi nama aku tak dak..itu bermaksud aku tak layak la tapi masa tengah dok periksa PQS (pendidikan quran dan sunnah )hari ni, tiba2 ada cikgu nih panggil aku so aku pergi la kat dia then dia kata aku layak terima notebook 1 malaysia sebab aku anak yatim..aku happy gila rasa mcam nak sujud syukur ja kat situ...


so sampai sini la post aku dan sebelum itu, aku jugak nak ucap kan ribuan terima kasih kepada  FAIQAH sebab sudi ajar aku macam mana nak buat gambar gerak2 kat atas nih..thank you so much faiqah...ok jumpa lagi di post yang akan datang

4 comments:

  1. nahhh..hhaaa,,bgge aq,,,pdahal snag je nk buat..by the way...ur wkcmee....:)

    ReplyDelete
  2. peh fzwan daqi peristiwa tdlah mustafa dpt nma bari kan MJ hahah

    ReplyDelete