Followers

Thursday, 13 December 2012

Sekian lama menyepi

Assalammualaikum w.b.t pembuka entry untuk post kali ini,dekat hmpir setahun aku tak buka blog nih,maklum la busy dengan study for SPM (actually tu bukan alasan kukuh aku,sebenarnya aku malas nak taip la,hahaha,maklum orang laki la katakan,mana minat nak update blog nih..:P ).Aku tak nak cakap banyak just nak cakap yang aku akan buat come back ( kemunculan semula ) dalam blog nih (ayat macam artis doe)..nantikan cerita2 hot yang tak seberapa hot dari si tukang cerita nih...bawah ni aku lampirkan wajah aku versi 2012


  
tak sekacak mana pon tapi aku bersyukur dengan apa yang ALLAH bagi kat aku..:)


2 comments:

  1. ex high school gak eak..haha
    kene plkn ta?

    ReplyDelete
  2. hahaha..yup ex high school,a'ah kena PLKN la.adoii..

    ReplyDelete